- Du får ét arbejdsrum, når du opretter din konto.
- Alt, du laver, hører til det arbejdsrum, du står i.
- Dit login og din profil gælder i alle dine arbejdsrum.
Godt at vide
Se dine arbejdsrum →
- Data deles aldrig mellem arbejdsrum.
- Du kan have op til fem arbejdsrum.
